KAMAMPUHAN

Kami ngadiversifikasi produk pikeun nyumponan kabutuhan pasar.

Makefood Dina Kelestarian

Ngajaga ranté suplai anu berkelanjutan pikeun kami anu paling penting pikeun kasuksésan terus tina bisnis urang sareng industri sacara gembleng.

Salaku salah sahiji padagang seafood di dunya, urang ngagaduhan minat kana kaséhatan jangka panjang Sagara urang. Sajumlah signifikan kadaharan ti laut nyaéta liar-bray anu tiasa nyababkeun overfishing, ku-catching anu teu dihoyongkeun, sareng metode tangkepan anu ngarusak. Ku kalakuan urang, urang kedah mastikeun yén urang ngajagi habitat laut ogé komunitas-komunitas éta anu gumantung kana panén sumberdaya na, pikeun generasi anu bakal datang.

Komitmen urang pikeun kelestarian kadaharan ti laut mangrupikeun jangka panjang nalika urang sadar teu aya perbaikan gancang. Kami ngadukung perikanan anu ngagaduhan prakték mancing anu sustainable sareng inti tina sagala hal anu dilakukeun.

Kami nyandak pandangan yén urang kedah damel dina industri pikeun ngabimbing sareng pangaruh, pikeun ngajurung konsumén sareng pemasok urang kana metode anu langkung sustainable pikeun néwak sareng produksi.

Kami ngadukung padamelan sajumlah organisasi non-pamaréntahan sapertos MSC (Marine Stewardship Council) sareng Alaska RFM (Responsible Fisheries Management) anu netepkeun standar industri anu luhur pikeun mastikeun pangaruh lingkungan anu minimal kana Perikanan Global urang.

Prinsip kami nunjukkeun yén kami:

Milari akreditasi mandiri pihak katilu dimana waé dimungkinkeun sareng masihan karesep ka panyadia anu diakréditasi.

Kami nungtut terang sumber sareng asal tina produk anu kami jual sareng ngusahakeun nyingkat ranté pasokan dimana waé dimungkinkeun.

Kami henteu pernah terang ngical produk anu ngarusak lingkungan atanapi résiko kasalametan hiji spésiés tanpa aya rencana pikeun menerkeun kredibilitas kelestarian produk.

Kami ngajurung konsumén sareng pemasok pikeun nyandak pilihan anu langkung sustainable.

Kami ngagaduhan peluncuran hasil tina bungkusan kompos anu énggal pikeun produk laut kami anu beku di 2020. Kahayang pikeun mangaruhan sareng nyiptakeun gerakan ngarah ka pamekaran Makefood kana panggunaan bungkus kompos. Ku ngalakukeun ieu kami ngarepkeun ngajantenkeun konsumén, mikir sacara sadar ngeunaan pangaruh bungkusan palastik anu henteu tiasa dianggo deui pikeun lingkungan; sareng babarengan urang tiasa ningkatkeun kasadaran produksi anu kaleuleuwihi. Tujuanana kami, henteu ngan ukur ngajaga lokasi kota anu bersih tapi anu langkung penting, laut urang, dimana produk urang asalna. Dina gilirannana, ngirangan faktor négatip anu aya hubunganana sareng industri makanan laut.

Di Makefood kami parantos ngaléngkah, sareng sasarengan, kami berpotensi nyiptakeun masa depan anu langkung saé sareng bersih. Ngabina kelestarian ngaliwatan inovasi.

Kami henteu percanten yén prosés ieu bakal kantos lirén. Henteu aya anu bakal salamet. Kami ningali ieu salaku perjalanan tibatan tujuan.


Kirim pesen anjeun ka kami: