Steak Pangasius beku

  • Ngaran Latin:Pangasius Hypophthalmus
  • Métode nyekel:Ladang cai tawar diangkat
  • Usum Panén:Sadaya waktos
  • Ukuran:120-140,140-160g,160g-180g,180g-200g
  • Waktos pangiriman:Dina hiji bulan sanggeus deposit.
  • Waktos pangiriman:TT 20% deposit, 80% ngalawan salinan asal dokumén L / C dina tetempoan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Asalna Prosés katirisan MOQ Bungkusan Wewengkon Patani Pasar Utama
    Cina IQF 1*20' FCL Bulk, kantong dicitak jeung kantong rider Vietnam Éropa, Wétan Tengah, Asia

    Pasar utama pikeunPangasius steaknyaétaÉropa, Wétan Tengah jeung Asia,Item ieu sok di jual panas di tilu pasar, kami ogé ngarepkeun jasa langkung seueur klien sareng salah sahiji produk anu paling nguntungkeun.

    Pangasius mangrupikeun jinis lauk tawar langka anu disebarkeun di lembah Walungan Mekong di Vietnam.Dagingna bodas sareng lembut, beunghar gizi, sareng nilai ékonomi anu luhur.Éta populér pisan sacara internasional.Éta lauk ékonomi utama pikeun akuakultur sareng produk ékspor utama di Vietnam kidul, sareng dipikacinta ku patani sareng konsumen.Lauk ieu mangrupikeun lauk anu dilindungi nasional kelas kadua di Vietnam.Aya tilu potongan ageung lemak bébas dina rohangan beuteungna, ngitung 8-10% tina beurat awakna.Ieu gampang nimba tur jarang katempo dina lauk tawar lianna.Blok gajih gaduh nilai pangwangunan sareng panggunaan anu luhur sareng prospek aplikasi anu lega.

    beku-Pangasius-Steak
    Pangasius-Steak

    Pangasius boga kaunggulan tumuwuh gancang, ukuran badag, ngahasilkeun luhur, kabiasaan dahar lega, dahar gampang, euweuh spines intramuscular, sarta gampang processing.Bibit bisa tumuwuh nepi ka 500-800g dina sataun, 1500-2000g dina taun saterusna, sarta individu panggedéna bisa ngahontal 15kg.

    Éta disebarkeun di Kamboja, Laos, Thailand, Vietnam sareng Cina.Diwanohkeun jeung jawa utamana di Guangdong, Guangxi, Hainan jeung wewengkon kidul lianna di Cina.

    Pangasius téh pituin Walungan Mekong di Asia Tenggara.Aranjeunna geus loba diwanohkeun salaku spésiés aquaculture sakuliah Asia kidul ti India nepi ka Filipina.Nepi ka ayeuna, teu aya bukti anu didokumentasikeun ngeunaan réproduksi alami atanapi dampak ékologis négatip anu signifikan tina perkenalan ieu.Pangasius dipikanyaho sacara alami muncul dina saluran pembuangan Walungan Mekong saatos migrasi pemijahan ka daérah pemijahan sajarah anu khusus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Anjeun Bisa ogé Suka

    Kirim pesen anjeun ka kami: