Tentang Kami

Urang teraskeun kamajuan saléngkah-léngkah tina get-go.

Tentang Kami

  • Makefood International didirikeun taun 2009. Usaha utama perusahaan nyaéta ngimpor sareng ngekspor seafoods. Makefood Internasional kéngingkeun sertipikat MSC, ASC, BRC sareng FDA di 2018.
  • Volume penjualan ngahontal 30,000 ton per taun sareng penjualan naék dugi ka 35 juta dolar taun kamari.
  • Perusahaan parantos ngekspor produk na di panjuru dunya, kalebet langkung ti 50 nagara di Amérika Kalér, Amérika Kidul, Afrika sareng Éropa.
  • Aya langkung ti 30 jinis kategori produk kalebet Tilapia, Whitefish, Salmon, Squid, sareng sajabana.
  • Perusahaan gaduh 30 staffs propésional sareng mumpuni pikeun nyayogikeun dukungan multibasa ka klien.
  • Dina 2017, kantor Qingdao didirikan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan pangalaman balanja anu pikaresepeun ngalangkungan prosés bisnis anu lancar.
  • Di 2018, kantor Zhangzhou didirikeun pikeun mastikeun kasalametan tuangeun ku kadali kualitas anu ketat.
  • Makefood Internasional kéngingkeun sertipikat MSC, ASC, BRC sareng FDA di 2018.
  • Dina taun 2020, departemen perdagangan domestik didirikan, muka prospek anyar pikeun nyayogikeun produk impor anu berkualitas sareng aman pikeun palanggan domestik.
  • Di taun 2020, kantor Dalian didirikeun kanggo ngagedéan saluran distribusi sareng pengadaan. Kalayan standar QC anu langkung luhur, para nasabah tiasa yakin dina ngagaleuh produk anu kami sayogi.
  • Perusahaan parantos ngusahakeun upaya pikeun janten mitra anu dipercaya sareng klien kami dumasar kana silih kauntungan sareng kerjasama win-win salami dasawarsa ka tukang.
  • Dina taun anu bakal datang, urang bakal tetep ngajaga kaimanan urang, maju payun kanggo nyayogikeun langkung seueur katuangan anu séhat pikeun konsumén global kalayan dukungan ti palanggan sareng pemasok kami!

  • Kirim pesen anjeun ka kami: