HIGH QUALITY FRESH INGREDIENTS
BLACK TILAPIA
PELAGIC

Tentang Kami

Makefood komitmen pikeun nyayogikeun seueur rupa produk seafood beku anu kualitas luhur. Sareng tujuan kami pikeun nyayogikeun kadaharan ti laut anu aman, rasa anu saé sareng jasa pangsaéna ka para klien. Makefood kéngingkeun sertipikat MSC, ASC, BRC sareng FDA di 2018.

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner

Kirim pesen anjeun ka kami: