Rreth Nesh

Ne bëjmë përparim hap pas hapi nga fillimi.

Rreth Nesh

 • Makefood International u themelua në 2009. Biznesi kryesor i kompanisë është importimi dhe eksportimi i prodhimeve të detit. Makefood International mori certifikatat MSC, ASC, BRC dhe FDA në 2018.
 • Vëllimi i shitjeve arriti në 30,000 tonë në vit dhe shitjet u rritën në 35 milion dollarë vitin e kaluar.
 • Kompania ka eksportuar produktet e saj në të gjithë botën, duke përfshirë më shumë se 50 vende në Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut, Afrikën dhe Evropën.
 • Ka më shumë se 30 lloje të ndryshme të kategorive të produkteve duke përfshirë Tilapia, Whitefish, Salmon, Squid, etj.
 • Kompania ka 30 staf profesional dhe të kualifikuar për të siguruar mbështetje në shumë gjuhë për klientët.
 • Në vitin 2017, zyra Qingdao u krijua për t'u siguruar klientëve përvojë të këndshme të blerjes përmes procesit të qetë të biznesit.
 • Në vitin 2018, zyra e Zhangzhou u themelua për të siguruar sigurinë e ushqimit përmes kontrollit të rreptë të cilësisë.
 • Makefood International mori certifikatat MSC, ASC, BRC dhe FDA në 2018.
 • Në vitin 2020, u krijua departamenti i tregtisë së brendshme, duke hapur një perspektivë të re për të siguruar produkte të importuara me cilësi të lartë dhe të sigurt për klientët vendas.
 • Në vitin 2020, zyra Dalian u krijua për të zgjeruar kanalin e shpërndarjes dhe prokurimit. Me standardin më të lartë të QC, klientët mund të jenë të sigurt në blerjen e produkteve që kemi ofruar.
 • Kompania ka bërë çdo përpjekje për t'u bërë partnerë të besueshëm me klientët tanë bazuar në përfitime reciproke dhe bashkëpunim të favorshëm gjatë dekadës së kaluar.
 • Në vitet që vijnë, ne do të vazhdojmë të mbajmë besimin tonë, të ecim përpara për të siguruar ushqim më të shëndetshëm për konsumatorët globalë me mbështetjen e klientëve dhe furnitorëve tanë!

 • Na dërgoni mesazhin tuaj: