За нас

Ние напредуваме чекор по чекор од самото движење.

За нас

 • „Макефуд Интернешнл“ е основана во 2009 година. Главната дејност на компанијата е увоз и извоз на морски плодови. „Макефуд Интернешнл“ ги доби сертификатите MSC, ASC, BRC и FDA во 2018 година.
 • Обемот на продажба достигна 30.000 тони годишно, а продажбата се искачи до 35 милиони долари минатата година.
 • Компанијата ги извезуваше своите производи низ целиот свет, вклучително и повеќе од 50 земји во Северна Америка, Јужна Америка, Африка и Европа.
 • Постојат повеќе од 30 различни видови категории на производи, вклучително Тилапија, Бела риба, лосос, лигњи, итн.
 • Компанијата има 30 стручни и квалификувани кадри кои обезбедуваат повеќејазична поддршка на клиентите.
 • Во 2017 година, канцеларијата во Кингдао е основана за да им обезбеди на клиентите пријатно искуство во шопинг преку непречен деловен процес.
 • Во 2018 година, канцеларијата во hangангжу е основана за да се осигури безбедноста на храната преку строга контрола на квалитетот.
 • „Макефуд Интернешнл“ ги доби сертификатите MSC, ASC, BRC и FDA во 2018 година.
 • Во 2020 година беше формиран оддел за внатрешна трговија, отворајќи нова можност за обезбедување висококвалитетни и безбедни увезени производи на домашните клиенти.
 • Во 2020 година, канцеларијата во Далиан е основана за да ги прошири каналите за дистрибуција и набавки. Со повисок стандард за КК, клиентите можат да бидат сигурни во купувањето на производите што ги обезбедивме.
 • Компанијата вложи максимални напори да стане сигурен партнер со нашите клиенти врз основа на взаемна корист и добитна соработка во текот на изминатата деценија.
 • Во годините што доаѓаат, ние ќе продолжиме да ја чуваме нашата вера, да напредуваме за да им обезбедиме повеќе здрава храна на глобалните потрошувачи со поддршка на нашите клиенти и добавувачи!

 • Испратете ни ја пораката до нас: