HIGH QUALITY FRESH INGREDIENTS
BLACK TILAPIA
PELAGIC

За нас

„Макефуд“ е посветена на обезбедување широк спектар на високо квалитетни замрзнати производи од морска храна. И нашата цел е да им донесеме безбедна морска храна, добар вкус и најдобра услуга на клиентите. „Макефуд“ ги доби сертификатите МСЦ, АСЦ, БРЦ и ФДА во 2018 година.

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner

Испратете ни ја пораката до нас: