KEKAYAAN

Kita macem-macem produk kanggo nyukupi kabutuhan pasar.

Makefood Kanthi Berkelanjutan

Ngramut rantai pasokan berkelanjutan kanggo kita utamane dadi sukses ing bisnis lan industri kanthi sakabehe.

Minangka salah sawijining pedagang panganan laut ing jagad iki, kita duwe kapentingan kanggo kesehatan jangka panjang Samudra kita. Sejatine panganan segara yaiku kejiret liar sing bisa nyebabake overfishing, tangkapan, lan cara nyekel sing ngrusak. Kanthi tumindak kasebut, kita kudu njamin supaya bisa nglindhungi habitat segara uga komunitas sing gumantung karo panen sumber daya, kanggo generasi mbesuk.

Komitmen kita kanggo kelestarian panganan laut minangka jangka panjang amarga kita ngerti ora ana perbaikan cepet. Kita nyengkuyung para perikanan sing duwe praktik nelayan sing tanggung jawab lan lestari dadi inti saka kabeh sing ditindakake.

Kita duwe pandangan manawa kita kudu ngupayakake industri kanggo nuntun lan menehi pengaruh, supaya para pelanggan lan panyedhiya nggunakake cara njupuk lan produksi sing luwih sustainable.

Kita ndhukung karya sawetara organisasi non-pemerintah kayata MSC (Marine Stewardship Council) lan Alaska RFM (Responsible Fisheries Management) sing nemtokake standar industri sing dhuwur kanggo njamin dampak lingkungan sing minimal ing Perikanan Global kita.

Prinsip kita nemtokake manawa:

Goleki akreditasi independen pihak katelu yen bisa lan wenehi pilihan kanggo para pemasok sing wis akreditasi.

Kita nuntut ngerti sumber lan asal saka produk sing didol lan ngupayakake nyepetake rantai pasokan ing endi wae.

Kita ora nate adol produk sing ngrusak lingkungan utawa menehi risiko kelangsungan spesies tanpa rencana kanggo mbenerake kredensial kelestarian produk.

Kita nyurung pelanggan lan panyedhiya supaya bisa milih sing luwih sustainable.

Kita wis ngluncurake kemasan kompos anyar sing apik kanggo produk panganan laut beku ing taun 2020. Kepinginan nggawe pengaruh lan nggawe gerakan nyebabake evolusi Makefood dadi panggunaan kemasan kompos. Kanthi nindakake iki, kita ngarep-arep nggawe konsumen, mikir kanthi sadar babagan pengaruh kemasan plastik sing ora bisa digunakake maneh ing lingkungan; lan kita bisa nambah kesadharan babagan produksi sing gedhe banget. Tujuane kita, ora mung kanggo njaga lokasi kutha dadi bersih nanging sing luwih penting, segara kita, saka ngendi produke diwiwiti. Sabanjure, nyuda faktor negatif sing ana gandhengane karo industri panganan laut.

Ing Makefood kita wis njupuk langkah pertama, lan bareng-bareng, kita duwe potensi kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan luwih resik. Ningkatake kesinambungan liwat inovasi.

Kita ora yakin manawa proses iki bakal mandheg. Ora ana sing bakal lestari. Kita ngerteni iki minangka lelungan tinimbang tujuan.


Kirim pesen menyang kita: