Beku Golden pompano Whole Round

  • Jeneng Latin:Trachinotus blochii
  • Cara nyekel:Kebon banyu seger diunggahake
  • Mangsa Panen:Juli-Oktober
  • ukuran:200g-300g, 300g-400g, 400g-500g, 500g-600g, 600g-700g, 700g-800g, 800g munggah
  • wektu pangiriman:Ing siji sasi sawise simpenan.
  • Syarat-syarat pembayaran:TT 20% simpenan, 80% marang salinan asli dokumen L/C ing ngarsane
  • Detail Produk

    Tag produk

    asale Proses pembekuan MOQ Packing Area Tani Pasar Utama
    Cina IQF 1*20' FCL Kemasan massal, IWP, Tas Polos dan Cetak Cina kidul Amerika Utara, Eropa, Asia lan pasar Timur Tengah

    Pompano emasiku salah siji saka iwak ekonomi segara langka ing pesisir kidul China.Daginge putih, lembut, enak, lan wis dikembangake kanthi artifisial ing Guangdong, Guangxi, Fujian, Taiwan, Hainan lan papan liyane.Teknologi breedinge relatif diwasa.Pompano emas sugih ing protein, senyawa banyu karbon, asam lemak tak jenuh, unsur trace (kayata selenium, Magnesium, calcium, fosfor, wesi) lan gizi liyane, Ing tartamtu, isi protein dhuwur banget.Saben 100g daging iwak ngandhut 15,6g protein.

    Golden-pompano-1
    Golden-pompano-2

    Panjaluk pasar kanggo pompano emas saya tambah akeh, nanging pasokan ora cukup, sing ndadekake regane mundhak kanthi stabil, produk iki populer banget ing pasar Amerika Utara, Eropa, Asia lan Timur Tengah.

    Golden-pompano-3
    Golden-pompano-4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Sampeyan Bisa uga Kaya

    Kirim pesen kanggo kita: