Cumi Roti

Breaded Squid misuwur banget ing pasar EU lan AS, bahan mentah yaiku cumi.

  • Asal:Cina
  • Glazing lan Paket:Minangka syarat klien
  • Presentasi:Cumi Roti
  • Detail Produk

    Tag produk

    Item Katrangan Pack Ukuran
    roti IQF Minangka panjalukan

    Katrangan

    Pilih cumi kualitas seger minangka bahan baku.Protein segara jero enak lan sehat.Alam gumun ing rasa.Cumi utamané mangan crustacea, iwak lan cephalopoda.Cumi kualitas dhuwur luwih enak.Murni lan jero segara alam bébas dipakani sirah cumi luwih gedhe, meat éca.Padha sugih ing calcium, fosfor lan wesi, qualified lan tender chewy.Sederhana lan beraroma, dilapisi roti, crispy lan lembut sawise digoreng.Ora mung dianggep minangka cemilan luang, panganan barat, pesta Cina ing pilihan sing enak, nanging uga panganan sing enak sing paling disenengi bayi.Produk kasebut diprodhuksi dening sertifikasi sistem manajemen keamanan pangan ISO9001 lan HACCP saka perusahaan pangolahan ekspor, kualitas dijamin.Bengkel aseptik diproses, dilapisi bubuk roti crispy, garing ing njaba lan lembut ing jero, sugih nutrisi.Cumi emas, crispy, seger dilapisi ing breadcrumbs lan digoreng nganti emas.Bahan mentah pancen seger, mesin potong cumi dadi bunderan, ukuran bunder rampung seragam, lan ora nyusut utawa cangkang sawise digoreng.

     

    Saben produk kita ngliwati lapisan kontrol, pilihan sing ketat, sing njamin saben produk sehat, seger lan aman.Crispy lan éca tetep antarane lambe lan untu.Gampang dipangan, utamane kanggo bocah lan wong tuwa.Ora perlu defrost, langsung nggoreng, trep banget kanggo mangan, werna, rasa lan wangun sing ayu.Bisa dianggep minangka panganan sing nutrisi lan enak.Goreng ing suhu udakara 175 ℃ kurang luwih 2 menit nganti kuning emas, copot saka lenga lan netes.Sijine karo macem-macem sauces, gumantung ing rasa, yen sawetara irungnya saka jus lemon seger ditambahake, rasa luwih apik lan kurang greasy.Renyah manis antarane lambe lan untu seger lan lembut, menehi aftertaste tanpa wates.Kulit tipis lan daging sing apik, rasa sing enak ora bisa mandheg.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita: