Babagan Kita

Kita maju kanthi maju kanthi cepet.

Babagan Kita

  • Makefood International didegake ing taun 2009. Bisnis utama perusahaan yaiku ngimpor lan ngekspor panganan laut. Makefood International entuk sertifikat MSC, ASC, BRC lan FDA ing taun 2018.
  • Volume penjualan nganti 30.000 ton saben taun lan penjualan nganti 35 yuta dolar taun kepungkur.
  • Perusahaan iki wis ngekspor produk ing saindenging jagad, kalebu luwih saka 50 negara ing Amerika Utara, Amerika Selatan, Afrika lan Eropa.
  • Ana luwih saka 30 macem-macem kategori produk kalebu Tilapia, Whitefish, Salmon, Squid, lsp.
  • Perusahaan kasebut duwe 30 staf profesional lan berkualitas kanggo nyedhiyakake dhukungan multibahasa kanggo klien.
  • Ing taun 2017, kantor Qingdao dibentuk kanggo nyedhiyakake pengalaman blanja sing nyenengake liwat proses bisnis sing lancar.
  • Ing taun 2018, kantor Zhangzhou didegake kanggo njamin keamanan panganan liwat kontrol kualitas sing ketat.
  • Makefood International entuk sertifikat MSC, ASC, BRC lan FDA ing taun 2018.
  • Ing taun 2020, departemen perdagangan domestik dibentuk, mbukak prospek anyar kanggo nyedhiyakake produk impor berkualitas tinggi lan aman kanggo pelanggan domestik.
  • Ing taun 2020, kantor Dalian dibentuk kanggo nggedhekake saluran distribusi lan pengadaan. Kanthi standar QC sing luwih dhuwur, para pelanggan bisa yakin yen bakal tuku produk sing diwenehake.
  • Perusahaan ngupayakake kabeh supaya bisa dadi mitra sing bisa dipercaya karo klien adhedhasar gotong royong lan kerja sama menang sajrone dasawarsa kepungkur.
  • Ing taun-taun mbesuk, kita bakal terus tetep ngandel, maju supaya bisa nyedhiyakake panganan sing luwih sehat kanggo konsumen global kanthi dhukungan saka para pelanggan lan para pemasok!

  • Kirim pesen menyang kita: