HIGH QUALITY FRESH INGREDIENTS
BLACK TILAPIA
PELAGIC

Babagan Kita

Makefood nduweni komitmen kanggo nyedhiyakake macem-macem produk panganan laut beku kanthi kualitas dhuwur. Lan tujuane yaiku nggawa panganan laut sing aman, rasa sing enak lan layanan sing paling apik kanggo para klien. Makefood entuk sertifikat MSC, ASC, BRC lan FDA ing taun 2018.

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner

Kirim pesen menyang kita: