BAHAN FRESH BERKUALITAS

Babagan awake dhewe

Makefood duwe komitmen kanggo nyedhiyakake macem-macem produk panganan laut beku sing berkualitas tinggi.Lan tujuane yaiku nggawa panganan laut sing aman, rasa sing apik lan layanan sing paling apik kanggo para klien.Makefood entuk sertifikat MSC, ASC, BRC lan FDA ing taun 2018.

  • mitra
  • mitra
  • mitra
  • mitra

Kirim pesen kanggo kita: